Redactiebureau

Denekamp Redactiebureau Taal en Trails is een redactiebureau gespecialiseerd in artikelen en wandelgidsen over natuur, outdoor en cultuurhistorie.

Jolanda Denekamp schrijft, redigeert en coördineert:

  • reportages
  • wandelgidsen
  • (outdoor)websites
  • ledenbladen

Natuur is mijn grote passie: buiten zijn, sporten, excursies leiden. Mijn redactiebureau richt zich op het schrijven op het gebied van natuur, outdoor en cultuurhistorie. Mijn goede tekstgevoel en creatieve linkerhand dragen bij aan de kwaliteit van het uiteindelijke produkt. Uw boodschap komt helder op papier.

Professioneel, betrokken, gestructureerd en met een grote verantwoordelijkheid werk ik aan projecten. Een topprestatie neerzetten is mijn doel. De weg naar de top, samen, is nog belangrijker, dat weet ik als (berg)sporter als geen ander. Groot doorzettingsvermogen, creativiteit, flexibiliteit, planning, en prestatiegerichtheid zijn mijn sterke kanten. Een goede voorbereiding is meer dan het halve werk.

Ik heb grote ervaring als journalist, als eindredacteur, communicatiemedewerker en redacteur/coördinator van diverse landelijke en regionale wandelgidsen zoals Op pad met Jolanda over de Veluwe & door de Vallei, Romeinse Limes, Trekvogelpad, Marskramerpad, Groot-Frieslandpad en Veluwe Zwerfpad.

Ik heb als journalist gewerkt bij regionaal dagblad De Barneveldse Krant, bij Reismagazine Qep en bij Nivon Natuurvrienden Nederland als communicatiemedewerker en coördinator wandelgidsen.

In De Barneveldse Krant heb ik mijn eigen tweewekelijkse rubriek met routes, beschrijvingen en foto’s: ‘Op Pad met Jolanda’

Tevens ben ik IVN-natuurgids. In die hoedanigheid begeleid ik deelnemers aan mijn trailrun2daagsen: 24 uur avontuur rennend over onverharde paden in de prachtige natuurgebieden van Nederland.

Gidsen op het Wekeromse Zand.

Gidsen op het Wekeromse Zand.

 

 

 

 

 

  • Gidsen op het Wekeromse Zand.

 

facebook-flat-vector-logo-400x400TrailtweedaagseGaengeniet! & Jolanda Denekamp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>