Portfolio

▶︎ De LAW-gids Romeinse Limespad (achtergrondteksten) is Wandelroute van het Jaar 2019

▶︎Ontwerper route Rondje Barneveld: wandelen door en rondom het dorp Barneveld.

▶︎ 2018/2019: projectbegeleiding wandelgidsen LAW Overijssels Havezatenpad (verschenen voorjaar 2019), Streekpad Drenthepad (verschenen voorjaar 2019) en Streekpad Brabants Vennenpad (verschijning: juni 2019)

▶︎ 2015-2018 Eigen tweewekelijks buitensportrubriek ‘Op pad met Jolanda’ met routes, foto’s en interviews in regionaal dagblad de Barneveldse Krant.

coveroppadVijftien van deze routes zijn in 2018 gebundeld in de wandelgids

Op pad met Jolanda. Over de Veluwe & door de Vallei. 15 afwisselende wandelingen. Uitgegeven in eigen beheer. Verschenen: mei 2018. € 17,50 (excl. verzendkosten € 3,30)

Bestellen: jolanda@denekamptaalenteken.nl

 

 

▶︎ Organiseren van buitenactiviteiten, zoals onder andere trailrun2daagsen binnen 24 uur.

▶︎Inzetbaar voor tijdelijke vervanging op de werkvloer: redactionele ondersteuning, (vrijwilligers)coördinatie, op het gebied van communicatie.

▶︎ Tekstuele bijdragen aan het Romeinse Limespad (2018). Daarnaast aan de Elfstedenpadgids en Groot-Frieslandpadgids (2017) van Wandelnet. Laatstgenoemde gids is in 2017 in de prijzen gevallen en werd Wandelroute van het Jaar. Voor deze wandelkoepel actualiseerde ik ook onder andere de achtergrondteksten van de Zuiderzeepadgids (LAW) en Marskramerpad.

▶︎ Tekstuele websitebijdragen aan de wandelprojecten: Apeldoorn Te Voet en Lingezegen.

▶︎ Projectbegeleiding wandelgidsen Veluwe Zwerfpad, Trekvogelpad, Utrechtpad

▶︎ Websiteteksten outdoorbedrijf Madventure in Scherpenzeel

▶︎ Voor Nivon Natuurvrienden verzorgde ik jarenlang de coördinatie, eindredactie van het landelijke kwartaalblad Toorts.

▶︎ Ik werkte samen met de Rus Serge Bulatov van Serge Reizen en begeleidde wandel(trek)tochten in Kirgizië, de Kaukasus en culturele reizen naar St. Petersburg.

▶︎ Vrijwilliger  IVN Barneveld

▶︎ Redactiecommissie BDU Boekenfonds, beoordeling manuscripten en begeleiden auteurs

▶︎ Altijd op zoek naar sportieve uitdagingen, los van mijn werk, trailrennend, wandelend, fietsend of kanoënd.