Portfolio

▶︎ Sinds 6 januari 2016 heb ik een eigen tweewekelijks buitensportrubriek ‘Op pad met Jolanda’ met routes, foto’s en interviews in regionaal dagblad de Barneveldse Krant.

coveroppadVijftien van deze routes zijn gebundeld in de wandelgids

Op pad met Jolanda. Over de Veluwe & door de Vallei. 15 afwisselende wandelingen. Uitgegeven in eigen beheer. Verschenen: mei 2018. € 17,50 (excl. verzendkosten € 3,30)

Bestellen: jolanda@denekamptaalenteken.nl

 

 

 

 

▶︎Momenteel breng ik voor de gemeente Barneveld wandelroutes in kaart voor het Rondje Barneveld.

▶︎ Voor Nivon Natuurvrienden verzorg ik het ledenkwartaalblad Toorts, de coördinatie, eindredactie.

▶︎ Ik werk samen met de Rus Serge Bulatov van Serge Reizen en begeleid wandel(trek)tochten in Kirgizië, de Kaukasus en culturele reizen naar St. Petersburg.

▶︎ Organiseren van buitenactiviteiten, zoals onder andere trailrun2daagsen binnen 24 uur.

▶︎Inzetbaar voor tijdelijke vervanging op de werkvloer: redactionele ondersteuning, (vrijwilligers)coördinatie, op het gebied van communicatie.

▶︎ Tekstuele bijdragen aan het Romeinse Limespad (2018). Daarnaast aan de Elfstedenpadgids en Groot-Frieslandpadgids (2017) van Wandelnet. Laatstgenoemde gids is in 2017 in de prijzen gevallen: Wandelroute van het Jaar. Voor deze wandelkoepel actualiseerde ik ook onder andere de achtergrondteksten van de Zuiderzeepadgids (LAW).

▶︎ Tekstuele websitebijdragen aan de wandelprojecten: Apeldoorn Te Voet en Lingezegen. Opgeleverd: zomer 2016.

▶︎ Samen met de werkgroep Nivon-Trekvogelpad coördineerde ik de geactualiseerde uitgave van deze lange-afstand-wandelgids (LAW2) van 400 kilometer van Bergen aan Zee naar Enschede. Veel aandacht voor vogels -hoe kan het ook anders – en voor flora en cultuurhistorie in dit wandelboek van uitgever Nivon Natuurvrienden Nederland. Verschenen: zomer 2016.

▶︎ Voor het outdoorbedrijf Madventure in Scherpenzeel verzorg ik de websiteteksten.

▶︎ Ook ben ik samen met de werkgroep Nivon-Veluwe Zwerfpad verantwoordelijk voor de geactualiseerde uitgave van het Veluwe Zwerfpad, een streekpadwandelgids van dik 300 kilometer waarin veel aandacht voor de flora, fauna en cultuurhistorie. Verschenen:  zomer 2015.

▶︎ Hoe zet ik het IVN Barneveld publicitair op de kaart, dat is binnen het bestuur van deze afdeling mijn taak als vrijwilliger.